Presedintele Emmanuel Macron a depus o plangere legala impotriva unui fotograf pentru ''hartuire si tentativa de atingere la adresa vietii private" in timpul vacantei pe care si-o petrece in Marsilia, sudul Frantei, a anuntat Presedintia, potrivit Reuters.

"Din cand in cand, apare (...), si acest fotograf jurnalist l-a urmarit de mai multe ori cu o motocicleta. Serviciul de paza i-a cerut de mai multe ori sa nu mai faca acest lucru. El a continuat, uneori pe riscul sau", a aratat serviciul de comunicare de la Palatul Elysee.

"Duminica, el a patruns pe proprietatea privata, ceea ce a dus la depunerea plangerii pentru «hartuire si tentativa de atingere la adresa vietii private»”, a adaugat serviciul de presa, potrivit digi24.ro.

Fotograful a fost retinut aproximativ sase ore intr-un comisariat de politie din Marsilia, sustine o sursa din cadrul politiei, citata de VSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.