Tweetul fostului presedinte Barack Obama, publicat in weekend dupa violentele de la Charlottesville, a devenit cel mai popular din istorie, avand nu mai putin de 3 milioane de "like-uri", informeaza CNN.

Fostul lider de la Casa Alba a publicat o fotografie cu el si trei copii de rase diferite si un citat din autobiografia din 1994 a lui Nelson Mandela "Long Walk to Freedom".

"Nimeni nu se naste urand o alta persoana din cauza culorii pielii, a originii sau a religiei sale (…). Oamenii trebuie sa invete sa urasca si, daca pot sa invete sa urasca, pot fi invatati sa iubeasca (…). Pentru ca iubirea vine mai natural pentru inima umana decat opusul sau"
, a scris Obama pe Twitter, citandu-l pe Mandela.

Anterior, tweetul cel mai popular, care stransese 2.7 milioane de "like-uri", era cel al cantaretei Arianei Grande, in care sublinia ca este “zdrobita” dupa atentatul de la concertul sau de la Manchester.

Podiumul este completat de selfie-ul de la Oscaruri al lui Ellen DeGeneres, al treilea tweet ca popularitate, scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.