Cel putin 36 de persoane, printre care si doi copii, si-au pierdut viata, iar alte 13 au fost ranite dupa ce un autocar a intrat in zidul unui tunel din China.

Accidentul a avut loc in provincia Shaanxi. Autocarul se indrepta catre Luoyang, dinspre Chengdu.

Ranitii au fost transportati la spital, iar eforturile echipelor de salvare au continuat si in cursul diminetii, noteaza hotnews.ro.

Potrivit site-ului de stiri Sina, autobuzul avea o capacitate de 51 de pasageri si avea 49 de persoane la bord, inclusiv doi copii.

Ministrul Securitatii Publice, Guo Shengkun, a ordonat o investigatie rapida a accidentului, potrivit postului de televiziune de stat China Central Television.

Accidentele de pe autostrada sunt frecvente in China din cauza vitezei mari, conducerii agresive si faptului ca nu se lasa o distanta corespunzatoare intre autoturisme, scrie The Telegraph.

Luna trecuta, 11 persoane au decedat si noua au fost ranite cand un autobuz care transporta 19 persoane s-a ciocnit cu un camion pe o autostrada nationala din nordul provinciei Hebei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.