Barbatul suspectat ca a ranit mai militari in apropiere de Paris este un algerian in vartsa de 37 de ani care traia legal in Franta, a afirmat o sursa din politie pentru AFP.

Ofiterul sustine ca Hamou Benlatreche era cunoscut politiei franceze pentru infractiuni minore, insa nu a fost condamnat in instanta niciodata.

Intrucat nu are dreptul sa se pronunte asupra unei anchete in curs, el a fost citat sub acoperirea anonimatului, noteaza stirileprotv.ro.

Suspectul locuia in suburbia Bezons, unde autoritatile au verificat o caldire azi-noapte, relateaza presa franceza.

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce militari au fost loviti de un vehicul intr-o suburbie a Parisului. Militarii ieseau din cazarma, in Piata Verdun, cand au fost loviti. Primarul din suburbia Parisului Levallois-Perret, a afirmat ca a fost vorba de un atac planificat, deoarece vehiculul astepta soldatii. Mai exact, vehiculul stationa pe contrasens, pe o alee marginita de imobile, pentru a astepta iesirea militarilor din Regimentul 35 de Infanterie. “BMW-ul a accelerat foarte repede, in momentul in care au iesit. S-a intamplat in centrul orasului. S-a intamplat foarte repede”, a subliniat edilul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.