Un polonez in varsta de 30 de ani, arestat pentru ca ar fi rapit un fotomodel britanic la Milano, sustine ca a fost obligat sa o faca de o banda de romani, relateaza Daily Mail.

Potrivit politiei itaniene, care l-a arestat pe suspect, fotomodelul Chloe Ayling, in varsta de 20 de ani, a fost chemata la Milano pentru o sedinta foto falsa, aranjata prin agentia de impresariat care se ocupa de ea, scrie Reuters. Tanara a ajuns in orasul italian pe 10 iulie.

Atunci cand a mers la adresa unde trebuia sa fie studioul foto, Ayling a fost atacata, drogata, bagata in portbagajul unei masini si dusa intr-un sat de langa Torino, unde a fost tinuta ostatica de Lukasz Pawel Herba, originar din Polonia.

Apoi, Herba l-a contactat pe agentul lui Ayling, caruia i-a cerut sa plateasca 300.000 de dolari, pentru ca tanara sa nu fie vanduta ca sclava sexuala. Agentul a alertat politia.

Herba si-a eliberat victima pe 17 iulie si a insotit-o la Consulatul britanic de la Milano, unde a fost arestat. Fotomodelul spune ca rapitorul sau a decis sa o elibereze dupa ce a aflat ca are un copil, scrie News.ro.

Ea a mai afirma ca polonezul a vrut sa o vanda in Orientul Mijlociu.

“Organizatia (lui Herba – n.r.) rapeste fete pentru cumparatori italieni de ani de zile. Fete italiene, fete de toate nationalitatile. Probabil ca au vrut o fata britanica, de aceea au rapit-o pe Chloe”, a declarat avocata tinerei.

Suspectul si-a marturisit fapta, dar sustine ca a fost obligat sa se alature complotului de un grup de romani care locuieste in Birmingham. De asemenea, el spune ca sufera de leucemie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.