Atat Hollywood-ul cat si artisti din lumea muzicii deplang pierderea lui Chester Bennington.

Mike Shinoda, chitarist si unul dintre fondatorii formatiei Linkin Park a scris pe Twitter ca este "socat si cu inima franta, insa este adevarat".

"Chester a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am avut alaturi de mine in show. Ma gandesc la familia si la prietenii lui. I se va simti lipsa teribil", a reactionat Jimmy Kimmel pe aceeasi retea de socializare.

"Cu adevarat cel mai impresionant artist pe care l-am vazut live vreodata. O bestie vocala!", a scris Rihanna pe Instagram.

"Sunt in lacrimi. Chester tocmai imi spusese cat de fericit era... A fost un om atat de drag si talentat... Sunt trist pentru familia, colegii de trupa si fanii lui", areactionat si Nikki Sixx, basistul formatiei Mötley Crüe, la vestea sinuciderii solistului.

"Imi pare rau a aud vestea despre Chester Bennington. Trimit toata dragostea mea, putere si lumina familiei, copiilor si colegilor de trupa", a aratat actorul Dwayne Johnson.


"Nu putem cunoaste durerea cuiva.Ma rog pentru familie in aceasta tragedie. Daca ai nevoie de ajutor, cauta-l", si-a exprimat regretul Paul Stanley, membru al trupei Kiss.
Citeste si:
Cum arata Chester Bennington cu 36 ore inainte de a-si lua viata
VIDEO  Chipul depresiei: Cum...


"Oh, Doamne! Odihneste-te in pace, Chester Bennington! Asta ne-a indurerat sufletele. Sinuciderea este diavolul pe pamant care este printre noi", a transmis One Republic.


"RIP Chester B", a scris pe Twitter si Duff McKagan, potrivit cotidianul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.