Cel mai nou sondaj marca Reuters arata ca unul din opt americani care au votat pentru ca Donald Trump sa ajunga presedinte, nu ar repeta votul, dupa cele intamplate pe parcursul primelor sase luni.

Chiar daca majoritatea isi mentine pozitia, avand in vedere diferenta foarte mica, ce l-a ajutat pe Trump sa castige, orice sustinator conteaza. Acest aspect este foarte important pentru Trump, tocmai pentru ca, in felul acesta, isi va vedea proiectele adoptate si poate obtine un al doilea mandat in 2020.

Sondajul, realizat in iulie, arata ca 12% dintre respondenti nu ar mai vota cu Donald Trump "daca alegerile ar avea loc astazi", noteaza agerpres.ro.

In acelasi timp, 88% si-au confirmat votul in favoarea presedintelui, cu 6% mai mult fata de sondajul realizat in mai, lucru ce demonstreaza o imbunatatire a bazei de sprijin, chiar daca partidul sau a inregistrat un esec in revizuirea sistemului de sanatate si in investigatiile cu privire la legaturile campaniei lui Trump cu Rusia.

Cei care au declarat ca nu ar repeta votul au invocat motive precum: criticile la adresa democratilor, media si justitiei, felul in care administratia a ales sa nu ii alunge pe imigrantii ilegali din comunitati sau faptul ca nu a pus capat lipsei de incredere si partizanatului extrem de la Washington.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.