Un ghetar care se topeste a adus la lumina un mister tinut ascuns timp de 75 de ani. Marcelin si Francine Dumoulin au disparut in 1942, cand au plecat sa mulga vacile pe o pajiste aflata la 120 km de Berna, si nu s-au mai intors niciodata. 

Copiii lor povestesc cum au facut eforturi disperate pentru a-i gasi. „Ne-am petrecut toata viata cautandu-i fara incetare. Ne doream sa le facem o inmormantare cum se cuvine", a declarat fiica lor cea mica, acum in varsta de 79 de ani, potrivit digi24.ro.

Trupurile inghetate au fost gasite de un turist, langa un ghetar care se topeste. Chiar daca cei doi aveau asupra lor actele de identitate intacte, urmeaza efectuarea testelor ADN.

"Barbatul si femeia au fost gasiti unul langa altul. Erau imbracati in haine din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Au fost gasiti perfect conservati in ghetar, iar tot ce aveau asupra lor este si acum intact", a declarat Bernhard Tschannen, directorul companiei care se ocupa de siguranta telecabinelor si teleskiurilor din zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.