Ministrul australian de Externe Julie Bishop a criticat duminica comentariile presedintelui american Donald Trump, la Paris, dupa ce a fost surprins ca ii facea complimente Primei Doamne franceze, Brigitte Macron.

”Sunteti intr-o forma atat de buna”, i-a spus Trump Primei Doamne joi, in timpul vizitei sale din Franta, noteaza wall-street.ro.

Chestionata daca ar flatata sau ofensata in cazul in care i s-ar spune asa ceva, Bishop a spus pentru ABC: ”As fi surprinsa, cred. Este un comentariu destul de interesant”.

”Ma intreb daca ea poate sa spuna acelasi lucru despre el”,
a adaugat ea.

Julie Bishop a refuzat sa faca alte comentarii despre remarca liderului de la Casa Alba la Paris, insa a tinut sa mai faca o observatie legata de modul in care Trump foloseste retele de socializare, ca ea nu ar ”comenta pe site-ul lui de Twitter”, scrie Reuters.

Aceste declaratii au survenit in urma unei convorbiri telefonice dure intre presedintele american si premierul australian Malcolm Turnbull, in care Trump a inchis dupa numai 25 de minute, in conditiile in care discutia era programata sa dureze o ora, noteaza The Washington Post.

Citeste si: Donald Trump, surprins facandu-i complimente Primei Doamne franceze/ VIDEO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.