O turista si-a pierdut viat dupa ce a fost doborata de un Boeing 737 care abia decolase de pe aeroportul Princess Juliana de pe insula St. Maarten, din Caraibe.

Potrivit The Independent, femeia in varsta de 57 de ani din Noua Zeelanda, statea langa gardul de la capatul pistei pentru a vedea cum decoleaza avionul, cand a fost doborata si ranita la cap. Ea fost transportata de urgenta la spital, unde femeia a murit.

Aeroportul din St Maarten este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai periculoase din lume, nu numai pentru spectatori, ci si pentru calatori, avand in vedere locatia pistei sale cu o plaja publica la un capat si a unui munte la celalalt.

Intre plaja si aeroport este un drum public. In ciuda semnalelor de avertizare si a solicitarilor din partea aeroportului de a nu se sta pe pista, vizitatorii se aduna pentru a vedea decolarea aeronavelor.

Pe parcursul timpului au aparut mai multe clipuri cu aterizari "periculoase" in St. Maarten, noteaza digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.