Autoritatile din India au anuntat ca au arestat un barbat in varsta de 60 de ani, care si-a impuscat mortal sotia lui pentru ca i-a servit tarziu cina.

Ashok Kumar a venit acasa in stare de ebrietate sambata seara si s-a certat cu sotia sa pentru ca nu l-a asteptat cu cina pregatita, a declarat un ofiter pentru BBC.

Femeia in varsta de 55 de ani, a fost transportata de urgenta la spital, dupa ce a fost impuscata in cap si a murit la scurt timp. Kumar a marturisit crima si spune ca isi regreta fapta.

"Barbatul obisnuia sa bea zilnic. Sambata, a ajuns acasa beat si s-a certat cu sotia. Ea i-a reprosat ca este alcoolic si a vrut sa stea de vorba cu el, insa acesta a cerut sa i se aduca cina. S-a infuriat cand a vazut ca femeia intarzie cu masa si a impuscat-o",
sustine seful politiei din orasul Ghaziabad.

Violenta domestica se numara printre problemele cele mai serioase cu care se confrunta femeile din India, scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.