Reprezentantii Kremlinului si-au exprimat increderea ca aceasta intalnire dintre liderul rus si presedintele SUA va duce la restabilirea unui dialog de lucru eficient intre Washington si Moscova. 

”Un asemenea dialog este necesar intre Moscova si Washington pentru a ajuta la rezolvarea conflictelor din lume”, se arata intr-un comunicat al Kremlinului, potrivit stirileprotv.ro.

Intalnirea celor doi lideri este programata pentru vineri, in marja summitului G20 din Hamburg.

Purtatorul de cuvant al administratiei ruse considera ca aceasta intalnire va arata daca exista posibilitatea ca cele doua tari sa lupte impreuna pentru combaterea terorismului din Siria.

Dimitri Peskov considera ca Putin se va folosi de aceasta intalnire pentru a explica pozitia Moscovei in legatura cu situatia din Siria si Ucraina.

Din cauza formatului intalnirii, presedintele rus, Vladimir Putin, nu va avea destul timp pentru a realiza o analiza completa a cauzelor crizei din estul Ucrainei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.