Facebook va incepe sa ascunde postarile persoanelor care isi spameaza prietenii cu clickbaituri sau stiri senzationale, care dezinformeaza.

Reteaua social media isi doreste in acest fel "sa reduca linkurile de calitate slaba" din news feed-ul utilizatorilor, scrie Independent.

Reprezentantii companiei au declarat ca, in urma cercetarilor, s-a constata ca persoanele care posteaza de foarte multe ori pe zi, publica si un continut de o calitate slaba, motiv pentru care s-a decis ca aceste postari sa nu aiba prioritate in aparitia pe conturile prietenilor utilizatorului.

Noua politica se va aplica numai pentru link-uri cu articole individuale. Videoclipurile, pozele, paginile si etichetarile nu vor fi afectate, scrie digi24.ro.

"Prin adoptarea unor asemenea masuri se imbunatateste news feed-ul, devenim capabili sa analizam articolele pe care oamenii le considera informative si reducem rapandirea unor link-uri problematice, cum ar fi clickbaitul, senzationalismul si dezinformarea", sustin reprezentantii Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.