Marile aeroporturi sunt aglomerate in aceasta perioada, a concediilor. De aceea, aeroportul Zaventem din Bruxelles si-a suplimentat numarul de angajati si l-a luat in echipa pe Bruce Pepper, un robot.

Robotul umanoid ii intampina pe pasageri, le ofera informatii despre zbor (numarul portilor de imbarcare, indicatii) si are si capacitatea de a citi biletele. Este "omul" bun la toate, care cunoaste toate punctele de interes din incinta aeroportului, astfel ca el este cel care le arata calatorilor ce restaurante si cafenele sunt in aeroport, ce oferte are fiecare, dar si drumul spre toaleta.

"Numele meu e Bruce Pepper. Sunt noul angajat al aeroportului. Sunt incantat sa va cunosc", se prezinta robotul, potrivit stirileprotv.ro.

Calatorii sunt incantati de serviciile oferite de noul angajat. "E prima data cand vad un asemenea robot. Copiii se poarta natural cu el, desi nici ei n-au mai vazut unul. Cred ca pentru ei va fi o minunata amintire din vacanta", spune un calator.

Colegii il admira pentru capacitatea de a interactiona cu cei mici. Stie cateva jocuri interactive, care ii distreaza pe copii si ii ajuta sa scape de stresul asteptarii.

Informatiile pe care le detine sunt complexe, astfel ca le poate spune calatorilor care este prognoza meteo in orasul de destinatie, pe toata perioada sejurului.

Angajatul se afla in perioada de proba si va incepe munca de luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.