Aproximativ 34 de persoane au fost ranite usor, dupa ce o garnitura de metrou din New York a deraiat, sute de pasageri fiin evecuati prin tunelul intunecat si plin de fum, informeaza Reuters.

Autoritatile, citate de Reuters, au anuntat ca metroul s-a lovit de un perete, iar accidentul s-a petrecut intre doua statii din cartierul Harlem.

Martorii au relatat ca erau scantei peste tot, iar unele persoane au incercat sa sparga usile si ferestrele. De asemenea, o femeie a sustinut ca nu credea ca o sa mai scape nevatamata.

"Da, am mers pe sine, a fost infricosator. Pompierii m-au ajutat, dar tot a fost infricosator. Niciodata nu am trecut prin asa ceva si toata viata am stat in New York", a povestit o alta femeie, citata de digi24.ro.

"O doamna a avut un atac de panica, iar majoritatea oamenilor isi foloseau camasile pentru a nu inhala fumul. Alti oameni plangeau",
a mai povestit un pasager.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.