O romanca a ajutat la salvarea unei adolescente disparute, tinute captiva de un barbat in varsta de 31 de ani, in localitatea Duluth din Georgia.

Tanara de origine americana, Hailey Burns, disparuse in mai 2016 din locuinta sa, aflata in Carolina de Nord, si a fost descoperita abia in luna iunie a acestui an, la 360 de km distanta, in Georgia. Aceasta si-a petrecut ultimul an in captivitate, dupa ce a fost rapita de Michael Ren Wysolovski.

Dupa ce s-a imprietenit cu Hailey, in mediul online, romanca i-a cerut fetei sa fotografieze ce vede pe geam. Aceasta s-a implicat in caz si i-a contactat pe parintii lui Hailey Burns, iar, astfel, autoritatile americane au reusit sa o salveze in doar cinci ore, potrivit stirileprotv.ro.

Adolescenta, care suferea de sindromul Asperger, a vorbit online cu barbatul timp de sase luni si chiar incepuse sa il numeasca "Daddy". Inainte de a fi rapita, ea a inceput sa manifeste un comportament ciudat, prinzandu-si parul in codite si tinand o suzeta in gura.

Wysolovski (31 de ani) a fost arestat si risca numeroase capete de acuzare, inclusiv sodomie, cruzime fata de copii si sechestrare.

Autoritatile americane nu au oferit publicitatii numele romancei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.