Armata israeliana a anuntat ca a lansat raiduri aeriene indreptate spre pozitiile trupelor guvernamentale din Siria, loc din care au fost lansate proiectile, menite sa aterizeze pe teritoriul Israelului.

Rebelii de origine siriana au lansat atacul asupra fortelor care se afla in provincia Quneitra, care se invecineaza cu Golan, zona controlata de Israel.

Potrivit mediafax.ro, Israelul a anuntat ca a lansat atacuri aeriene asupra acelorasi pozitii din care au fost lansate zece proiectile, pe teritoriul Israelului.

Fortele militare din Israel au distribuit un clip video, catalogand actiunea Siriei drept o incalcare a suveranitatii Israelului.

De partea cealalta, sursele armatei siriene, anunta ca rachetele israeliene au provocat decese si pagube materiale considerabile. Acestea acuza ca atacul este menit sa sprijine rebelii islamisti, nefiind un caz izolat, Israelul atacand de mai multe ori pozitiile armatei siriene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.