Trei nave de razboi rusesti au lansat, vineri, atacuri asupra unor tinte ale Statului Islamic in Siria. In felul acesta, au distrus cateva depozite de armament si munitie care apartin acestei organizatii teroriste.  

"Lansarile a sase rachete de croaziera Kalibr au fost efectuate din partea estica a Marii Mediterane de catre fregatele Amiralul Essen si Amiralul Grigorovici, precum si de catre submarinul Krasnodar, apartinand marinei rusesti, asupra unor tinte ale organizatiei teroriste Stat Islamic in Siria", se arata intr-un comunicat de la Moscova, potrivit mediafax.ro.

Atacurile au distrus posturi de comanda si cateva depozite de armament si munitie, de mari dimensiuni, care se afla in apropierea orasului Akerbat, din provincia Hama.

Rusia a adaugat ca a avertizat fortele turce si israeliene, in privinta atacurilor, lansate asupra teroristilor din Siria.

Rusia a efectuat mai multe raiduri aeriene in Siria, in ultima luna. Acestea vizau pozitii strategice ale Statului Islamic. Regimul de la Moscova a avertizat ca va cataloga drept tinte, avioanele coalitiei, coordonate de SUA, ce actioneaza in Siria, la vest de Eufrat. Anuntul a fost facut dupa ce o aeronava americana a doborat un avion de vanatoare al fortelor guvernamentale siriene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.