Din cauza atacului terorist, care a omorat 22 de oameni luna trecuta, stadionul Manchester Arena ramane inchis pana in luna septembrie. Mai multe concerte sunt anulate sau reprogramate. 
Concerte, printre care se numara cele sustinute de Celine Dion, Radiohead sau Bros and Blink au fost anulate sau reprogramate din cauza inchiderii stadionului. Reprezentantii Manchester Arena au declarat: "avem intentia de a onora evenimentele programate pentru vara aceasta, insa pagubele produse nu ne ofera alta optiune decat sa inchidem stadionului pana in septembrie", potrivit bbc.com.

Urmatorul concert programat este cel al lui John Legend, care va avea loc pe 16 septembrie. Radiohead trebuia sa cante pe 4-5 iulie, insa au reprogramat si vor sustine un concert, doar pe 4 iulie, la Old Trafford. Biletele deja achizitionate pot fi folosite si in noua locatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.