David Davis, ministrul britanic pentru Brexit a anuntat ca cetatenii Marii Britanii si cei ai Uniunii Europene nu au de ce sa se ingrijoreze in ceea ce priveste drepturile lor. Dupa initierea negocierilor pentru Brexit, acesta spera ca se va ajunge la un acord, in cel mai scurt timp. 

Davis a anuntat ca va participa la discutiile privind iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce premierul Theresa May se va ocupa de negocierile cu liderii europeni.

”Persoane din Marea Britanie se tem ca nu vor mai putea locui aici, iar britanici ce locuiesc in Spania se preocupa ca nu vor mai putea domicilia acolo. Grijile acestea nu sunt necesare si nu ar trebui sa le aiba, dar vrem sa ne asiguram ca se vor rezolva cat de curand posibil”, informeaza medifax.ro.

David Davis a adaugat ca finantele, dar si chestiunea legata de Irlanda de Nord urmeaza sa fie discutate in cadrul negocierilor pentru Brexit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.