Amal Clooney, sotia actorului George Clooney a nascut, marti, gemeni, un baiat si o fata. Cuplul si-a numit copiii Ella si Alexander.

„In aceasta dimineata, Amal si George i-au primit pe Ella si Alexander Clooney in viata lor”, a declarat un purtator de cuvant al actorului George Clooney. Acesta a spus ca ambii copii sunt ”fericiti, sanatosi si sunt foarte bine”.

Reprezentantul actorului a facut si o gluma spunand ca ”George este sedat si isi va reveni in cateva zile”.

Gemenii sunt primii copii ai cuplului Clooney, iar potrivit presei americane celebrul cuplu a apelat la fertilizare in vitro.

Actorul George Clooney, in varsta de 55 de ani, si Amal Alamuddin, in varsta de 39 de ani, o avocata britanica de origine libaneza, specializata in drepturile omului, s-au logodit pe 28 aprilie 2015. Casatoria lor a avut loc pe 27 septembrie 2015, la Venetia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.