Nikki Haley, ambasadoarea SUA pe langa Natiunile Unite, a anuntat ca are in vedere posibilitatea retragerii din Consiliul Drepturilor Omului. 

Aceasta a completat, spunand ca principalul motiv care genereaza aceasta situatie este acela ca nu poate accepta usor aprobarea a cinci rezolutii, indreptate impotriva Israelului, in conditiile in care, pentru Venezuela, nu s-a procedat in acelasi fel.

"Sa fii un membru activ al acestui organism este un privilegiu si nicio tara care incalca drepturile omului nu ar trebui sa aiba un loc la masa. Este greu de acceptat ca acest organism nu a luat in considerare o rezolutie privind Venezuela, insa a adoptat cinci rezolutii impotriva Israelului”, a declarat Nikki Haley.

Desi a condamnat in presa criticile lansate de reprezentantii ONU, impotriva Israelului, ambasadoarea va face o declaratie marti, in fata Consiliului Drepturilor Omului, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.