Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, se afla la o nunta, in Romania, in momentul atacurilor care au avut loc in urma cu doua zile. 

Dan Mihalache, aflat in acea seara la o nunta, a dat asigurari, dupa atentatul din Londra, ca nu au fost raniti romani si a precizat ca vestea i-a "stricat" putin seara.

Sunt in tara, care e problema? Am fost chiar nas. Eu nu pot sa imi planific nasiile in functie de atentate. Mi-a stricat un pic seara, dar asta nu inseamna ca nu am lucrat cu colegii foarte strans ca sa vedem ce e de facut. Asta e viata. Am comunicat, avem celula de criza, totul a fost sub control, de altfel cred ca m-ati auzit vorbind toata noaptea”, a explicat Dan Mihalache pentru Gandul.

Citeste si:

  • Eroi in atacul de la Londra: o tanara care a salvat viata a 20 de persoane si un taximetrist


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.