Statul Islamic a revendicat, duminica seara, responsabilitatea atacurilor teroriste de la Londra, in care sapte persoane si-au pierdut viata si 48 au fost ranite, relateaza Reuters.

"Un detasament al Statului Islamic a executat atacul de ieri de la Londra", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al agentiei media a Statului Islamic, Al Amaq.

Un microbuz de culoare alba a lovit mai multe persoane in apropierea statiei London Bridge, mai multe echipaje de politie si salvare venind la fata locului si izoland zona, relateaza BBC. Un al doilea incident a avut loc in Borough Market.

Atacul de sambata, de la Londra, are loc la aproape doua luni si jumatate de la cel din apropierea Parlamentului britanic, soldat cu moartea a sase persoane, inclusiv a unei romance si cu ranirea altor 50 si la mai putin de doua saptamani de la atentatul de la Manchester Arena, cand 22 de persoane au fost ucise, iar alte 116 au fost ranite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.