O operatiune a politiei britanice, puternic inarmate, era in curs duminica in estul Londrei, scrie presa britanica, relateaza The Associated Press si Reuters.

UPDATE 15:38 Politia britanica anunta ca a arestat 12 persoane duminica, in estul Londrei, in legatura cu atacul de sambata seara.

Scotland Yard a refuzat sa comenteze aceste informatii de presa despre raid sau saspuna daca operatiunea are legatura cu atacul de la London Bridge, scrie AP.

In imagini transmise de Sky News si postate pe retele de socializare apare o zona izolata de politie in jurul unei cladiri locuite, la Barking, o suburbie situata in estul Londrei, scrie News.ro.

Autoritatile au anuntat ca politisti au i-au ucis pe toti cei trei atacatori sambata seara, dupa ce acestia au ucis sapte persoane, dar ca ancheta continua.

Potrivit Reuters, ambulante erau parcate langa cladirea izolata din Barking, potrivit unor imagini aeriene difuzate de Sky News.

De asemenea, politia a efectuat duminica perchezitii la o adresa din estul Londrei folosita de unul dintre cei atacatori care au ucis sapte persoane in centrul capitalei britanice sambata seara, potrivit unor surse citate de Sky News, relateaza Reuters.

Un martor ocular la perchezitii a declarat pentru postul britanic ca a auzit mai multe detonari in timpul operatiunii si ca i s-a spus mai tarziu ca au fos explozii controlate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.