In urma incidentelor teroriste din Londra s-au facut remarcati doi eroi care au dat dovada de curaj si care au reusit sa salveze viata catorva persoane, scrie digi24.ro.

Un taximetrist a relatat modul in care o femeie a baricadat cu propriul corp usa restaurantului "Black and Blue" pentru a impiedica teroristii sa intre. Chiar daca teroristii au reusit sa intre pana la urma, mai multe persoane au avut timp sa iasa pe usa din spate, iar ea a scapat nevatamata.

"Erau doi pasageri, au iesit din restaurantul Black and Blue. Mi-au povestit cum i-au impiedicat pe teroristi sa intre in local. Ea stia ca nu au intentii bune si a baricadat usa cu propriul corp, in timp ce teroristii fortau usa. A durat doar cateva secunde, pentru ca ei au fost mai puternici. Oamenii au iesit apoi pe usa din spate, asa ca probabil a salvat in jur de 20 de vieti", a relatat taximetristul, citat de The Telegraph.

Dupa ce a vazut barbatii inarmati cu cutite de vantoare, un alt taximetrist a descris modul in care a incercat sa anihileze trei suspecti.

"M-am gandit ca o sa incerc sa il lovesc si sa il pun la pamant. Am intors taxiul, era sa-l loves pe unul dintre ei, dar s-a ferit in ultima clipa. Apoi au venit politistii. Tipam la lumea de pe strada sa fuga, sa se dea inapoi si sa se ascunda. Erau cateva sute de oameni acolo", a declarat barbatul.

Citeste si: [Video] Un martor poveste momentele teribile prin care a trecut in timpul atacului de la Londra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.