Liderii politici au reactionat in urma incidentelor teroriste care au avut loc in Londra in noaptea de sambata spre duminica si care s-au soldat cu 6 morti si 48 de raniti, informeaza The Sun.

"Incidentul teribil din Londra este tratat ca un potential act de terorism. Vreau sa imi exprim recunostinta imensa fata de serviciile de politie si de urgenta care s-au deplasat la fata locului. Gandurile noastre sunt cu cei care sunt prinsi in aceste eveniment ingrozitoare", a reactionat sambata noapte Theresa May.

Donald Trump a fost primul lider care a reactionat in urma evenimentelor, noteaza digi24.ro.

"Trebuie sa ramanem inteligenti, vigilenti si duri. Avem nevoie ca instantele sa ne dea inapoi drepturile noastre. Avem nevoie de interzicerea calatoriilor pentru a creste nivelul de siguranta".

"Orice pot face Statele Unite, ca sa ajute in situatia de la Londra si Marea Britanie, o vor face. Suntem alaturi de voi"


Si fiica presedintelui american, Ivanka Trump a mentionat ca se roaga pentru londonezi.

"In urma acestei tragedii, Franta este mai mult ca niciodata alaturi de Marea Britanie. Gandurile mele se indreapta catre victime si apropiatii lor"
, se arata in mesajul transmis de liderul de la Palatul Elysee, Emmanuel Macron.

"Incidente brutale si socante au avut loc la Londra. Gandurile mele se indreapta catre victime si familiile lor", a scris si Jeremy Corbyn, liderul opozitiei laburiste pe Twitter.

Citeste si:
Ioana Dichiseanu și Mircea Badea, reacții neașteptate după ce Delia...
Ioana Dichiseanu și Mircea...


"Condamn atacul in cei mai duri termeni posibili. Nu exista justificare pentru astfel de acte barbare", a scris primarul Londrei pe aceeasi retea de socializare.


"Vesti ingrozitoare de la Londra in aceasta seara. Monitorizam situatia", a scris Justin Trudeau, premierul Canadei pe Twitter.
Citeste si:
Bilanțul incidentelor de la Untold 2022: bătaie și substanțe...
Untold a ajuns la final....


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.