Festivalul Rock am Ring din Nurnberg, care a inceput vineri, a fost suspendat din cauza unei alerte teroriste, insa organizatorii spera ca evenimentul sa continue confom programului sambata, transmite The Telegraph.

Update 13:11- Festivalul va continua sambata conform planului, avand in vedere ca amenintarea terorista nu a fost confirmata de autoritati.

"Din cauza unei situatii de amenintare terorista, i-am spus organizatorului sa opreasca temporar concertul ca masura de precautie", a declarat politia din apropierea orasului Koblenz.

Toti participantii au fost rugati sa paraseasca concertul si sa se indrepte spre campingurile din apropiere "intr-un mod controlat si ordonat".

Persoanele prezente la eveniment au parasit zona, cantand "You'll Never Walk Alone".

Mai multe persoane, insa, au preferat sa ramana in spatiul de concerte, simtindu-se in siguranta fata de zona de camping.

Peste 80.000 de persoane au calatorit vineri pentru a participa la acest festival, potrivit stirileprotv.ro.

Formatia Rammstein era cap de afis al primei zile de festival, insa nu a mai concertat.

Pana la momentul in care festivalul a fost intrerupt, concertasera formatiile Welshly Arms, In Flames si 2Cellos. Din lineup-ul festivalului mai fac parte trupe precum Gojira, Prophets of Rage, Clutch, Five Finger Death Punch si Bastille, noteaza hotnews.ro.

Citeste si:
Denisa Filcea a rămas fără Instagram. Fotografa de la botez îi vrea...
Denisa Filcea a rămas fără...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.