Cancelarul german Angela Merkel sustine ca decizia lui Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris este extrem de regretabila, informeaza stirileprotv.ro.

"Decizia SUA este una extrem de regretabila si folosesc termeni foarte retinuti", a spus Merkel considerand ca este momentul "sa privim inainte" si reiterand ca Germania isi va indeplini toate angajamentele asumate in cadrul acestui acord.

Cancelarul german Angela Merkel a descris Acordul de la Paris ca fiind un pact "esential" si a spus ca a fost multumita de faptul ca multe alte guverne au fost de aceeasi parere, noteaza The Independent.

In cadrul unei declaratii in fata parlamentului german, cancelarul a sustinut ca nu exista intoarcere de la drumul inceput cu protocolul de la Kyoto din 1997: "Pentru toti aceia pentru care viitorul planetei noastre este important, spun ca trebuie sa continuam pe aceasta cale pentru a avea succes pentru Planeta Mama".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.