Un barbat din Mississippi a ucis sambata opt persoane, inclusiv un adjunct de serif, aparent in urma unei dispute privind copiii sai.

Seriful din Lincoln County, Steve Rushing, l-a identificat pe autorul crimei drept Willie Cory Godbolt, in varsta de 35 de ani. El a fost prins duminica dimineata, cu putin inainte de ora locala 7 (14 ora Romaniei).

In timpul arestarii, Godbolt le-a spus ofiterilor ca a vrut numai sa isi ia copiii de la sotie, insa persoane straine au intervenit, asa ca le-a ucis. “I-a costat viata, imi pare rau”, a spus el.

Seriful local a precizat ca Godbolt luase ostatic un adolescent de 16 ani, care a fost eliberat si este in siguranta.

Purtatorul de cuvant al Biroului de Investigatii din Mississippi, Warren Strain, a spus ca suspectul a deschis focul in trei locuinte separate, sambata seara, in zona rurala din comitatul Lincoln.

Potrivit lui Rushing, adjunctul de serif a intervenit dupa ce o persoana a sunat la numarul de urgenta 911 pentru a spune ca Godbolt se afla pe proprietatea sa si nu vrea sa plece.

Furios de interventia ofiterului, suspectul l-a impuscat pe acesta, precum si alte trei persoane. De asemenea, Godbolt a ucis alte patru persoane la alte doua adrese.

Suspectul nu a fost inculpat deoacamdata, iau identitatile victimelor nu au fost date publicitatii.

Aceasta nu este prima data cand Godbolt are probleme cu legea. El a fost acuzat de jaf armat si asalt in 2005, dupaa ce ar fi lovit un barbat cu un pistol si i-ar fi furat portofelul, banii si bijuteriile.

In 2016, Godbolt a fost arestat pentru sfidarea justitiei si pentru asalt.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.