Victor Rebengiuc a vorbit intr-un interviu acordat Digi 24 despre casnicia sa de 52 de ani, ce inseamna o familie si de ce este pusa in discutie redefinirea familiei.

Actorul a marturisit ca are colegi care au aceasta optiune pentru genul acesta de viata si care sunt oameni normali, cultivati.

Despre casnicia de 52 de ani pe care o are cu actrita Mariana Mihut, Victor Rebengiuc spune ca nu exista un secret. "Nu e niciun secret. Am fost casatoriti si am ramas casatoriti. Ne-am ciondanit, ne-am impacat. O familie inseamna o uniune consfintita intre 2, 3, 4, 5, 7 oameni de a trai impreuna in bune conditiuni si buna intelegere. Nu poti sa dai o definitie”, spune actorul, potrivit News.ro.

El spune ca uniunea dintre doua persoane de acelasi sex nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni.

De ce sa nu le dai voie? Cu ce te impiedica pe tine care te consideri om normal si care vrei sa iti iei nevasta o femeie casatoria sau legatura legala intre doi barbati sau doua femei? Cu ce te impiedica? Ce se intampla? Se darama ceva? Am avut colegi, cred ca mai am si acum, care au aceasta optiune pentru genul asta de viata. Nu m-au deranjat cu nimic, sunt oameni foarte normali, colaboram in cele mai bune conditiuni, nu sunt niste teposi sa te feresti de ei ca te molipsesti de ceva, sunt niste oameni normali, foarte cultivati, de la care poti sa inveti multe lucruri”, a fost parerea lui Victor Rebengiuc.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.