Autoritatile britanice au anuntat joi dupa-amiaza ca soldatii si politistii intervin in urma unei alerte la colegiul Trafford, situat in zona metropolitana a orasului Manchester, transmite Reuters.

UPDATE: Autoritatile britanice au anuntat joi dupa-amiaza ca este vorba de o alerta falsa, dupa interventia soldatilor si politistilor la un colegiu din zona metropolitana a Manchester. De asemenea, o echipa de genisti nu a descoperit nimic intr-un pachet suspect de pe strada Hulme, situata in apropiere de colegiul Trafford, transmite BBC.

De asemenea, politia le recomanda localnicilor sa evite zona colegiului Trafford.

Trei strazi au fost inchise in urma interventiei politistilor si soldatilor de la colegiul Trafford, situat in sud-vestul metropolei Manchester, scrie news.ro.

Exista informatii ca o echipa de genisti a intervenit la colegiu Trafford.

De asemenea, nu se stie daca aceasta desfasurare de forte are legatura cu atentatul sinucigas de la Manchester Arena.

Politistii au putut sa confirme existenta unui incident la intersectia dintre strada Limby si Hulme, adica in imediata apropiere a colegiului Trafford.

Aceasta este a treia alerta de securitate care provoaca haos in zona in urma atentatului terorist de la Manchester Arena.

Mai mult, nivelul de amenintare terorista ramane ”critic”, iar un atentat este considerat iminent, in vreme ce soldatii asigura securitatea in mai multe puncte cheie din Marea Britanie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.