Melania Trump si-a gandit cu atentie fiecare tinuta pe care a purtat-o in prima calatorie in strainatate in calitate de Prima Doamna, sustine directorul ei de comunicare, potrivit CNN.
Melania, s-a imbracat in Italia in negru, cu parul strans si purtand un voal negru: "Protocolul de la Vatican cere ca femeile care il intalnesc pe Papa sa poarte haine cu maneci lungi, de culoare neagra si un val care sa le acopere capul", sustine Stephanie Grisham, directorul de comunicare al Melaniei Trump.

In schimb in Arabia Saudita, Prima Doamna nu a purtat hijab. Presa americana a relatat la momentul respectiv ca Adel bin Ahmed Al-Jubeir, ministrul de Externe al Arabiei Saudite, a fost intrebat daca Melania ar trebui sa se imbrace conform traditiei musulmane, insa raspunsul a fost: "Orice fel de imbracaminte este binevenit".

Stephanie Grisham a subliniat, de asemenea, ca nu a existat niciun fel cerere ca ea sa isi acopere capul intr-una dintre tarile arabe, noteaza digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.