Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, a avut o aparitie speciala, neprogramata, in orasul Vancouver, vineri seara, atunci cand a aparut in tinuta de jogging in mijlocul unui grup de tineri canadieni in momentul in care acestia realizau o fotografie cu ocazia absolvirii liceului, informeaza BBC.

Premierul canadian, pasionat de sport, facea jogging pe esplanada Stanley Park Seawall, vineri seara, si a trecut in plina alergare pe langa un grup de tineri, care purtau tinute de gala in seara balului de absolvire a liceului.

Adam Scotti, fotograful oficial al prim-ministrului Justin Trudeau, a surprins acel moment insolit si a publicat fotografia pe Twitter.


”Sezonul balurilor de absolvire in Vancouver”, se afirma in textul care insoteste imaginea.

La prima vedere, se poate crede ca premierul canadian a dorit sa faca o gluma si sa realizeze o ”bomba fotografica”.

”Photobomb” este un termen din limba engleza care desemneaza actul - facut cu intentie sau fara intentie - de a aparea, in momentul realizarii unei fotografii, in prim-plan sau in fundal, intr-o maniera clara, vizibila, si care atrage atentia spectatorului. De cele mai multe ori, scopul este de a face o farsa fotografului sau persoanelor care apar in imagine, ”stricand” contextul fotografiei.

Insa unul dintre liceeni a dezvaluit pentru CBS Canada ca el si colegii lui l-au ”spionat” pe Justin Trudeau, imediat dupa ce l-au vazut alergand in tricou si pantaloni scurti, si l-au rugat sa li se alature pentru o fotografie.

”Faceam fotografii si ne plimbam pe dig cand l-am vazut pe Justin Trudeau alergand inspre noi”, a dezvaluit Constantine Maragos.

”La inceput, ne-am spus: «De ce alearga prim-ministrul Canadei pe dig?». Apoi, am inceput imediat sa strigam spre Trudeau si i-am cerut sa apara in fotografia noastra”, a adaugat liceeanul.

Premierul canadian a acceptat invitatia si a aparut apoi intr-o fotografie de grup alaturi de tinerii absolventi de liceu, scrie News.ro.

Politicianul canadian pare sa aiba o predilectie pentru a aparea in cele mai neasteptate fotografii, adeseori fara sa poarte camasa, afirma BBC.

Citeste si:
Ambasada SUA a anunțat burse în Statele Unite pentru liceenii români
Ambasada SUA a anunțat burse...

In august 2016, Justin Trudeau a fost fotografiat in tinuta de surfer in timpul unei vacante in Tofino, in provincia British Columbia, alaturi de o mireasa care se pregatea pentru ceremonia de nunta, organizata pe plaja.

In aceeasi luna, o familie canadiana s-a intalnit din intamplare cu premierul canadian care tocmai iesea dintr-o pestera, in timpul unei drumetii montane in Parcul Gatineau din Quebec.

Cu acea ocazie, politicianul a acceptat sa faca un selfie alaturi de adolescentul Alexander Godby, in varsta de 13 ani.

”Atunci cand iesi pe usa, nici nu stii ce aventuri te asteapta”, a scris pe Facebook tatal adolescentului, Jim Godby, dupa neasteptata intalnire cu Justin Trudeau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.