In ciuda scandalurilor al carui protagonist este, Donald Trump a plecat in primul sau turneu international, presedintele american ajungand sambata dimineata la Riad.
Presedintele Donald Trump a ajuns sambata la Riad, capitala Arabiei Saudite, unde urmeaza sa se intalneasca cu regele Salman si membri ai familiei regale, noteaza jurnalul.ro.

Seful statului american este insotit de Prima Doamna, Melania Trump.

Duminica, liderul american va participa la Consiliul de Cooperare in Golf , unde va tine un discurs despre "sperantele" sale pentru o ''viziune pasnica" a islamului, in fata a aproximativ 50 de lideri ai lumii arabo-musulmane.

Din Arabia Saudita, presedintele va merge in Israel, unde va ramane doua zile; apoi va ajunge in Europa, pentru a se intalni pe 24 mai cu Papa Francisc la Vatican. Urmatoarea zi va participa la un summit informal al NATO care se va tine la Bruxelles, iar pe 26 si 27 mai va merge in Sicilia, pentru a participa la reuniunea G7, scrie digi24.ro.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.