Cel putin 27 de persoane au fost ranite intr-o aeronava a companiei Aeroflot, care efectua un zbor pe ruta Moscova-Bangkok din pricina turbulentelor puternice, a afirmat intr-o declaratie Ambasada rusa din Thailanda, citata de Reuters.

Printre cei 27 de pasageri raniti se numara 24 de cetateni rusi, dintre care 15 au fost transportati la un spital din Bangkok pentru a primi ingrijiri medicale, iar ceilalti trei raniti sunt din Thailanda.

Compania aeriana a afirmat anterior ca mai multi pasageri au fost raniti in timpul "turbulentelor severe" cu 40 de minute inainte de aterizarea in capitala thailandeza, noteaza capital.ro.

Echipajul de bord nu a avut timp sa atentioneze pasagerii avand in vedere ca turbulentele s-au produs in conditii de cer senin, a subliniat compania.

"Toti ranitii au fost trimisi la spitalele locale, iar acestia au suferit fracturi si vanatai. Motivele ranirii au fost ca unii dintre pasageri nu aveau centurile de siguranta fixate", a declarat ambasada rusa de la Bangkok.

Aeroflot opereaza zilnic doua zboruri pe ruta Moscova-Bangkok.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.