Presedintele interimar al PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a fost ales in functia de lider al organizatiei cu 647 de voturi, el neavand contracandidat. Busoi le-a multumit celor aproximativ 100 de liberali ramasi la reuniune, majoritatea plecand dupa ce si-au exprimat votul.

Am avut 726 de buletine de vot. 79 dintre ele au fost anulate fiindca nu s-a facut procedura de vot corespunzatoare si avem 647 de voturi valabil exprimate, neanulate, toate pentru candidatura domnului Cristian Busoi. Deci domnul Cristian Busoi - vechiul si noul presedinte al PNL Bucuresti, pe care il felicitam”, a anuntat prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu.

Cristian Busoi a fost singurul candidat pentru functia de presedinte al organizatiei PNL Bucuresti, cei mai multi dintre liberali parasind reuniunea dupa ce si-au exprimat votul.

Va multumesc in primul rand dumneavoastra, celor care ati rezistat eroic pana la numararea rezultatelor pentru functia de presedinte. Mergem impreuna inainte, cu incredere, cu unitate, cu echilibru, cu o echipa, sa ii convingem pe bucuresteni ca PNL are solutiile cele bune pentru Bucuresti si pentru Romania”, a afirmat Cristian Busoi in fata celor aproximativ 100 de delegati liberali ramasi in sala.

Cristian Busoi este liderul PNL Bucuresti din iulie 2016. El a fost ales la conducerea PNL Bucuresti dupa ce Catalin Predoiu a demisionat in urma rezultatului dezastruos de doar 11,2% obtinut la alegerile locale din 2016, cand a candidat pentru functia de primar general al Capitalei.

De altfel, nici Cristian Busoi nu a obtinut rezultate electorale mult mai bune de cand a preluat conducerea organizatiei. La alegerile parlamentare din decembrie 2016, PNL a obtinut in Bucuresti abia 11,97% din voturi, clasandu-se pe locul 3 in topul celor mai neperformante filiale PNL din tara.

Considerat un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, Cristian Busoi a declarat ca ia in calcul inclusiv candidatura la sefia partidului in cadrul congresului din 17 iunie ”daca si alti colegi din tara vor dovedi deschidere”. Pana acum in cursa pentru presedintia PNL au intrat oficial Ludovic Orban si Catalin Predoiu.

Citeste si:
Președintele Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 11%: „Trebuie...
Președintele Iohannis, despre...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.