Camionul implicat in presupusul atentat terorist din capitala suedeza a fost furat vineri dimineata, in timp ce livra bere la un restaurant spaniol din Stockholm. De asemenea, camionul apartine companiei Spendrups, transmite versiunea suedeza a The Local.

Este unul din autovehiculele noastre folosite pentru distributie. In timpul unei livrari la restaurantul Caliente, un barbat a sarit in fata cabinei soferului si a furat camionul in timp ce soferul descarca produsele”, a declarat directorul de comunicare al companiei Spendrups, Marten Lyth.

De asemenea, autoritatile locale le-au cerut suedezilor sa evite zona centrala a metropolei Stockholm.

Trei persoane si-au pierdut viata pana in acest moment, iar mai multe au fost ranite, dupa ce un suspect a intrat cu un camion in vitrina Ahlens Mall.

"Am vazut sute de persoane alergand, alergau pentru a-si salva vietile”, a declarat o martora pentru publicatia suedeza Aftonbladet.

De asemenea, imaginile video distribuite pe retelele sociale arata mai multe cadavre acoperite cu paturi pe artera comerciala Drottningatan, situata in zona centrala a metropolei Stockholm.

Ei tipau aruncati-va la pamant, nu e nicio gluma”, a declarat un alt martor, Ebba Thorneus.

Martorii sustin ca mai multe elicoptere patruleaza deasupra arterei comerciale Drottningatan.

De asemenea, un incendiu a izbucnit in incinta Ahlens Mall.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.