Premierul Theresa May stia despre atacul care urma sa aiba loc in Siria.

Desi mai multe publicatii au titrat de-a lungul diminetii atacului asupra Siriei ca SUA a actionat unilateral, ministrul Apararii din Regatul Unit spune ca atacul asupra regimului Assad este "sustinut in totalitate" de catre guvernul britanic.

Michael Fallon a mai declarat si faptul ca premierul Theresa May s-a aflat in "contact apropiat" cu administratia americana si a fost informata despre ceea ce urma sa se intample.

Atacul american a venit la doua zile dupa ce mai multi sirieni au cazut victime unui atac chimic.

Citeste si:
Turcia saluta atacul Statelor Unite asupra Siriei

Ministrul Apararii, Michael Fallon, a continuat, spunand ca actiunea SUA a fost realizata pentru a scadea din puterea regimului Assad in Siria.

"Americanii cred ca au terminat toate optiunile diplomatice si au epuizat fiecare cale pasnica de a relationa cu regimul sirian.", a mai spus Michael Fallon.

In incheierea declaratiei sale, ministrul Apararii a spus ca Regatul Unit nu a fost invitat sa participe la acest atac, conform bbc.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.