Un autoturism a intrat, vineri seara, intr-una din portile din fata Guvernului, dupa ce femeia aflata la volanul masinii a trecut printre cei aproximativ 40 de protestatari aflati pe "insula" din Piata Victoriei.

In jurul orei 20.40, un autoturism de culoare alba a intrat pe neasteptate venind dinspre Soseaua Kiseleff si avand avariile pornite, in mijlocul protestatarilor din Piata Victoriei. Potrivit unuia dintre protestatarii aflati in Piata Victoriei, masina i-a evitat, dupa care s-a indreptat catre sediul Executivului, intrand in plin, insa cu viteza redusa si fara sa franeze, in poarta metalica a cladirii.

Femeia care a intrat cu masina in poarta din fata Guvernului, dupa ce a trecut printre protestatarii din Piata Victoriei este cercetata pentru distrugere si evaluata psihiatric, in spitalul in care a fost internata in urma incidentului care a avut loc vineri seara.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat sambata ca in cazul incidentului din Piata Victoriei a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de distrugere.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.