Un analist politic a fost intrerupt de copiii lui in timp ce acorda un interviu pentru BBC News despre Coreea de Sud, incidentul amuzant devenind viral pe internet.

In timp ce Robert Kelly, profesor de Stiinte Politice la Universitatea Pusan National din Coreea de Sud, aflat in biroul din locuinta sa, vorbea despre Coreea de Sud intr-un interviu transmis live de BBC, unul dintre copiii lui, in varsta de aproximativ doi ani, a intrat jovial in incapere si s-a apropiat de el.

Prezentatorul BBC a facut un comentariu, spunand ca a intrat un copil al profesorului in cadru.

”Scuzele mele. Imi pare rau”, a spus profesorul Robert Kelly, jenat de incident.

Analistul si-a pastrat o mina serioasa si a incercat sa indeparteze copilul fara sa il priveasca. La cateva secunde, a aparut in incapere si un bebelus intr-un premergator, urmat de o tanara grabita sa scoata ambii copii din cadru.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.