Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, va deveni tata pentru a doua oara. Bebelusul este o fetita si se va naste in acest an, informeaza Reuters.

Sotii Zuckerberg nu erau siguri ca vor putea sa aiba un alt copil dupa prima sarcina a Priscillei, care a fost extrem de dificila, a precizat Mark Zuckerberg intr-un mesaj publicat pe Facebook.

”Nu pot sa ma gandesc la un dar mai bun decat acesta, ca Max va avea o sora, iar eu sunt foarte bucuros ca Max si sora ei se vor avea una pe cealalta”
, a adaugat antreprenorul american, care a dezvaluit ca si-a petrecut copilaria fiind inconjurat de fete, deoarece are trei surori.

Prima fiica a cuplului, Max, a tinut pentru o perioada prima pagina a presei internationale, in 2016, dupa ce Mark Zuckerberg a publicat o fotografie pe Facebook ce o prezenta pe fiica lui in timp ce primea vaccinurile de imunizare. Fotografia a generat dezbateri furtunoase pe Facebook, discutiile fiind centrate pe beneficiile si riscurile generate de vaccinuri.

Anuntul de joi a fost facut in aceeasi zi in care actiunile Facebook au atins cel mai ridicat nivel al lor din toate timpurile - 138,57 dolari -, depasind asteptarile specialistilor.

Mark Zuckerberg are o avere neta de 57,8 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes. In anul 2015, magnatul american a anuntat ca va aloca 99% din totalul actiunilor pe care le detine in compania Facebook unui proiect de caritate care promoveaza potentialul uman si egalitatea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.