Romanul suspectat ca este liderul unui grup care a facut consumatii de mii de euro la doua restaurante si a fugit fara sa plateasc care a fost arestat de politia spaniola, a fost eliberat sub control judiciar.

Barbatul in varsta de 48 s-a prezentat in fata unui magistrat care l-a pus sub acuzare oficial pentru frauda.

Insa, acesta va fi judecat in libertate si va trebui sa se prezinte la politie la fiecare inceput de luna, scrie digi24.ro.

Avocatul sau sustine ca barbatul a fost un simplu invitat la petreceri, informeaza presa spaniola.

Barbatul a fost arestat luni, in orasul Ponferrada (nord-vest), in provincia Leon, iar politia cauta un al doilea suspect, a anuntat Ministerul de Interne.

Politia a lansat o ancheta dupa ce un grup de peste 100 de persoane, care participa la o presupusa petrecere de botez, a facut o consumatie de 2.000 de euro, pe 27 februarie, la restaurantul Hotelului Carmen din Bembibre (nord), de unde a plecat fara sa o plateasca.

”Dansau, iar brusc au disparut. Intr-un minut, o suta de oameni au plecat”, a declarat pentru postul de radio Cadena Ser seful restaurantului, Antonio Rodriguez. ”Ei n-au plecat in grupuri mici, nu, ei au plecat toti o data”.

Ulterior s-a descoperit ca alt restaurant, situat la aproximativ zece kilometri distanta, in Ponferrada, a fost victima unui scenariu similar, la jumatatea lui februarie, dar grupul era mai mare, de 200 de oameni, care participau la o presupusa nunta si care au plecat fara sa plateasca o nota de 10.000-12.000 de euro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.