Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut luni o intalniri cu "dl. Hulusi Kilic, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Turcia in Moldova" si cu "Farit Muhametsin, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Federatiei Ruse in Republica Moldova".

"Astazi am avut o intrevedere cu dl Hulusi Kilic, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Turcia in Moldova. Am facut un schimb de opinii privind situatia in UTA Gagauzia si ne-am pronuntat pentru pastrarea stabilitatii cit si dezvoltarea regiunii.

In alta ordine de idei, am discutat detalii privind mersul pregatirilor pentru vizita oficiala a presedintelui Turciei Recep Tayyip Erdoğan la Chisinau, planificata pentru prima jumatate a lunii mai, curent, precum si detalii privind vizita Presedintelui Republicii Moldova la Istanbul, programata pentru 22 mai, 2017 in cadrul Summetului OCEMN", a scris Igor Dodon pe Facebook.

"Astazi am avut o intrevedere cu Farit Muhametsin, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Federatiei Ruse in Republica Moldova. Am facut un schimb de opinii pe marginea evolutiei relatiilor de colaborare moldo-ruse, prin prizma intelegerilor pe care le-am avut anterior.
In special am discutat mersul realizarii angajamentelor asupra carora am convenit la Moscova in domeniul migrantilor, precum si a reluarii exporturilor produselor moldovenesti pe piata rusa", a scris Igor Dodon pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.