Fiul lui Pele, Edinho, a fost condamnat, vineri, in apel, la 12 ani si zece luni de inchisoare pentru spalare de bani proveniti din trafic de droguri, pedeapsa fiind redusa de la 30 de ani si patru luni, relateaza Folha de Sao Paulo.

Edson Cholbi do Nascimento, in varsta de 46 de ani, urmeaza sa fie incarcerat. El a asteptat in libertate decizia tribunalului din Sao Paulo, scrie News.ro.

Fost portar, Edinho este in prezent antrenorul echipei Tricordiano din Tres Coracoes, orasul natal al lui Pele.

Edinho a fost condamnat initial in mai 2014 la 33 de ani si patru luni de inchisoare pentru spalare de bani proveniti din trafic de droguri. Alaturi de fostul sportiv, au fost condamnate patru persoane tot pentru spalare de bani. Cei cinci faceau obiectul unei anchete din 2005.

Edson Cholbi do Nascimento este al treilea copil al lui Pele din prima casatorie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.