Presedintele Igor Dodon a avut marti o intalnire cu presedintele Parlamentului, Adrian Candu si prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip. Cei trei au discutat despre "situatia politica, cea economica si sociala din tara", a specificat presedintele Republicii Moldova.

"Mai intii de toate, vreau sa va anunt ca aceasta intrunire constituie o incercare de a avea un minim dialog intre institutiile statului. Mai exact, intre Guvern, Parlament si Presedintie.

Am constatat faptul ca avem pozitii diametral opuse pe unele chestiuni de principiu, insa suntem datori, ca demnitari, sa identificam si unele solutii de ordin social, in beneficiul cetatenilor. (...)

Per ansamblu, noi astazi am pus un inceput de dialog, fie si in contrasens. Dar cel putin pe unele subiecte de ordin social si economic sper sa continuam discutiile, pentru beneficiul cetatenilor, care nu trebuie sa sufere din cauza confruntarilor noastre politice", a scris Igoro Dodon pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea presedintelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.