Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a estimat ca Bulgaria intruneste toate cerintele privind aderarea sa la spatiul Schengen.
Presedintele Bulgariei, Rumen Radev, si Antonio Tajani s-au intalni luni seara, in cadrul unei vizite pe care seful statului bulgar o intreprinde la Bruxelles, transmite Agerpres citand agentia Novinite. Cei doi au discutat chestiuni referitoare la migratie, precum si despre pregatirea presedintiei bulgare a UE din 2018, potrivit biroului de presa al lui Radev.

Tajani a salutat demersul lui Radev de a include un portofoliu special privind presedintia UE in cadrul cabinetului interimar pe care el l-a numit la inceputul acestei luni.

'Este un semnal pozitiv si spune multe despre semnificatia pe care Bulgaria o acorda Uniunii Europene'', a declarat Tajani, citat de radioul national bulgar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.