Kristen Stewart, cunoscuta publicului pentru rolul din trilogia "Twilight", a declarat la Festivalul de film independent de la Sundance ca Donald Trump a fost obsedat de ea in 2012, amintind ca atunci presedintele scria pe Twitter mesaje prin care il indemna pe Robert Pattison, partenerul actritei, ca ar trebui sa o paraseasca.

In ziua investirii celui de-al 45-lea presedinte ale Statelor Unite Donald Trump, actrita Kristen Stewart a facut cateva declaratii despre interesul pe care omul politic l-a avut in 2012 legat de relatia ei cu actorul Robert Pattison.

Donald Trump "era complet obsedat de mine" (...), ceea e pe deplin nesanatos", a spus Kristen Stewart vineri, amintind de o serie de mesaje scrise pe Twitter in 2012 de cel care a devenit presedintele Statelor Unite.

Donald Trump, foarte interesat de cuplul Kristen Stewart-Robert Pattinson

Intre octombrie si noiembrie 2012, omul de afaceri, de acum devenit presedinte al SUA, a publicat cinci mesaje despre tanarul cuplu de atunci de la Hollywood, in care ii reprosa lui Kristen Stewart ca a fost infidela.

"Robert Pattison nu ar trebui sa reia legatura cu Kristen Stewart", a scris el pe 17 octombrie. "Ea l-a inselat ca un caine si o va mai face, numai priviti. Robert poate mai bine de atat".

Pe 22 octombrie, in alte doua mesaje, Donald Trump il implora pe actor: "Toata lumea e de acord cu mine ca Robert Pattison trebuie sa o paraseasca pe Kristen Stewart. In cativa ani o sa-mi multumesti. Fii destept!".

Cuplul a ramas impreuna pana in mai 2013, o luna dupa ultimul mesaj al lui Donald Trump adresat lui Kristen, in care ii ura la multi ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.