Printre supravietuitorii avalansei care a lovit, in urma cu doua zile, un hotel din Italia, se numara o romanca si fiica ei. Femeia este sotia lui Giampiero Parete, barbatul care a dat alarma privind tragedia.

De asemenea, inca un copil a fost salvat, scrie La Repubblica. Anterior, presa a scris ca sotia si copiii lui Parete ar fi romani.

Fetita de sase ani este in stare mai grava si a fost dusa cu elicopterul la spitalul din Abruzzo. Mama sa a fost dusa la Pescara, unde este internat si sotul ei.

Autoritatile nu au confirmat oficial identitatile celor opt si au spus doar ca este vorba de trei femei, trei barbati si doi copii.

Potrivit primelor informatii, supravietuitorii au reusit sa scape adapostindu-se intr-o debara din zona bucatariei. Ei au aprins un foc pentru a se incalzi si ar fi avut acces la cateva alimente.

Echipele de salvare i-ar fi localizat datorita fumului.

Primul contact cu grupul de supravietuitori a fost stabilit in jurul orei 11 (12 ora Romaniei).


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.