Fostul presedinte american George H.W. Bush a scris o scrisoare adresata presedintelui-ales, Donald Trump, in care ii explica motivul pentru care va lipsi de la ceremonia de investire a sa la Casa Alba, informeaza The Independent.

"Medicul mi-a spus ca daca voi sta afara, in ianuarie, probabil o sa ma bage doi metri sub pamant. La fel si in cazul Barbarei. Deci, asta inseamna ca suntem blocati in Texas. Dar voi fi cu spiritul acolo cu tine si cu tara. Iti doresc tot binele in aceasta calatorie incredibila pe care o incepi conducand tara noastra mareata", a scris fostul presedinte.

Purtatorul de cuvant al domnului Bush, Jim McGrath, a confirmat autenticitatea scrisorii.

George H.W. Bush a fost internat intr-un spital din Houston. Fosta Prima Doamna Barbara Bush a fost internata mai tarziu in spital ca masura de precautie, noteaza antena3.ro.

Fostul sef de stat a fost preluat de ambulanta de la resedinta sa din Houston. El a fost spitalizat din pricina unor probleme de respiratie, insa momentan, starea sa este stabila


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.